Fotografie blog

Fotografie blog

duminică, 31 ianuarie 2016

CATALIN STOCHITA - INDEPENDENT PENTRU PRIMARIA SECTOR 5

Dragi Cetateni din Sectorul  5,


Va anunt ca sunt decis sa lupt pentru Primaria Sectorului 5 Bucuresti,  pentru a schimba in bine fata Sectorului 5 si pentru ca locuitorii din Sectorul 5 sa duca o viata mai buna.

Imi asum responsabilitatea candidaturii pentru functia de Primar al Sectorului 5 din cauza ca sub conducerea “ultraliberala” a Primariei Sector 5, in Sectorul 5 s-au instalat haosul si debandada. 

Ne-am saturat de mizeria dintre blocuri, de gropile din strazi, de lipsa locurilor de parcare si de “eterna mafia” din pietele din Sectorul 5. Suntem in secolul internetului dar in Sectorul 5 inca mai avem strazi neasfaltate si fara canalizare, demne de mahalaua interbelica si mai nou avem o noua forma de relief “muntii de zapada”

Oamenii din Sectorul 5 s-au acrit de teoria comunista ca suntem cel mai sarac sector din Capitala si ca nu avem bani pentru investitii in infrastructura, in timp ce Bugetul local este “sifonat” de clientela politica a Primarului liberal Dan Croitoru.  In ultimul an de zile Primaria Sector 5 a accesat fonduri europene zero euro in timp ce Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a reabilitat majoritatea blocurilor din Sectorul 3 cu finantare europeana.

In ultimul an, Primarul liberal Croitoru a luat trei decizii mari si late: a sistat acordarea ajutoarelor de urgenta, a taiat subventia de 100 de lei acordata pensionarilor pentru medicamente si alimente motivand ca “face politica liberala” si a inlocuit “firmele vangheliote abonate la contractele cu Primaria” cu firmele liberale de la PNL Sector 5 care cunosc mai bine “circuitul spagii in natura”.

Primarul Croitoru a mai luat o “decizie istorica”, a fost de acord cu Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti de a muta sediul Primariei din Sectorul 5 pe strada Matei Millo din Sectorul 1, dar nici decizia asta nu a reusit sa o puna in practica.

Societatea comerciala “Economat Sector 5” este o gaura neagra a Consiliului Local, iar preturile produselor din reteaua Economat nu sunt deloc “sociale”, sunt chiar “megaliberale”, mai mari decat cele de la Cora si Carrefour. Sunt sigur ca membrii Consiliului Local din Sectorul 5 inca nu au aflat ca sunt actionari ai SC “Economat Sector 5” SRL si ca vor raspunde in fata legii pentru falimentarea Economatului. Culmea economiei de piata de factura liberala este ca amicul primarului Croitoru a ajuns din sef la pizzerie in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie “Economat Sector 5” SRL.

Administratia Domeniului Public Sector 5 este o alta societate aflata in pragul desfiintarii pentru ca “liberalii” de la Sectorul 5 au defrisat  intr-o mare veselie toti copacii din Sectorul 5 pe bani grei. Liberalii de la Sectorul 5 in loc cumpere utilaje noi pentru deszapezire le-au scos la vanzare si pe alea vechi ca sa faca rost de bani sa plateasca facturile umflate de colegii de partid .

Am facut politica timp de 15 ani si am o experienta de 10 ani in administratia publica locala. Am fost in perioada 2000-2008 consilier local, iar intre 2008 si 2010 am lucrat in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti si  am studiat Stiinte Politice si m-am specializat in Relatii Internationale si Management Politic. In prezent, sunt om de afaceri si independent politic, deci nu am nevoie de “sponsorizari” pentru campania electorala, nu am sefi de partid care sa imi dea “ordine politice”, nu fac parte dintr-un “clan care sifoneaza bugetul local” si cred ca, printr-o campanie electorala curata, fara cadouri electorale si “traditionalul negot cu voturi”, in baza unui plan viabil de dezvoltare a Sectorului 5 pot castiga cursa pentru Primaria Sector 5.

Cred ca a sosit timpul ca un tanar gospodar cu experienta administrativa si putere de munca sa demonstreze ca oamenii din Sectorul 5 merita o viata mai buna !


31.01.2016


Niciun comentariu: