Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 27 noiembrie 2017

Doar 3 filiale PSD il mai sustin 100 % pe Dragnea !

De ce organizeaza PSD miting la Craiova pe 9 decembrie ?

1) Pentru ca Delia are concert !!! 

2) Pentru ca orasul Craiova este mai aproape de Caracal !  Fiind in trend cu situatia politica a lui Daddy ! La un an de la castigarea alegerilor parlamentare cu un scor fabulos, dupa ce Dragnea si-a trantit in Parlament propriul guvern, PSD a deraiat periculos in sondaje !

3) Vorbind serios, in PSD organizatiile din OLT si DOLJ sunt cele mai puternice si singurele care il sprijina 100 % pe Dragnea, desigur impreuna cu PSD TELEORMAN, by default. 

PSD Constanta are 3 ministri in Guvern dar nu aduce la un miting PSD asa de multi oameni ca PSD Dolj si PSD Olt. In vremurile de glorie ale lui Mazare veneau la miting maxim 20 de autocare, restul multa gargara si zeci de manechine gen Army. 

La PSD Giurgiu si PSD Dambovita, Badalau si Tutuianu au inceput sa se gandeasca la diverse optiuni politice post-Dragnea, dupa ce Dragnea le-a scos in suturi ministrii din Guvern (Tutuianu - MApN si Rovana Plumb plus Cuc - Transporturi). 


Filialele din sud: PSD Mehedinti, PSD Calarasi (Nicolicea) si PSD Braila (Tudose) exista doar pe hartie. PSD Valcea si PSD Arges joaca la 2 capete, ca intotdeauna.
PSD Hunedoara si PSD Gorj au pierdut ultimele alegeri locale (Primaria Deva si Primaria Tg. Jiu) cu brio si liderii lor au demonstrat cat sunt de impotenti. Ambele filiale incap acum in maxim 2 microbuze.
PSD Timis si PSD Caras au fost printre primele care au adoptat sloganul "Muie Dragnea !" la motiunea de cenzura "Jos Grindeanu !".


PSD Bucuresti plus PSD Ilfov, prin madam Gabi Firea au inceput sa faca jocuri de culise cu gandul la optiunea Cotroceni - 2019 ! Iar PSD Bucuresti nici macar sediu de partid nu mai are ! De unde sa aduca cateva mii de oameni la miting, mai ales pe moka ? Acum cand cei  6 +1 Super-Primari sunt pre(a)ocupati sa se iubeasca cu bugetul in spritul Sarbatorilor de Iarna ! Le arde lor (primarilor) de mitingul lui Dragnea ?!  


Filialele PSD din Transilvania carmesc doar cum zic membrii "Grupului de la Cluj", care vor sa il vada pe Dragnea belit ca pe vremea boierilor valahi. Semnalul politic a fost dat la concert unde nu s-au sfiit sa se afiseze cu Adrian Nastase.

Filialele PSD din Moldova (in frunte cu Oprisan-Vrancea) nu il mai suporta pe Dragnea din cauza ca le-a dat muie si sunt slab reprezentanti in Guvern. 


Deci la Craiova va fi un miting PSD organizat doar de filialele PSD din OLT, DOLJ si TELEORMAN.



Niciun comentariu: