Fotografie blog

Fotografie blog

joi, 28 decembrie 2017

Florea, fii bărbat ! Dă-ți demisia din funcția de Primar și nu te mai ascunde sub fusta Doamnei Firea !

Domnul (înca) Primar Florea este principalul vinovat de situația construcțiilor ilegale din Parcul Romniceanu, chiar daca încearcă să paseze vina pe angajații AES SA (care acum se tem pentru locurile lor de muncă) și minte în mod inconștient opinia publică.
În Consiliul Local Sector 5, majoritatea PSD - PDS (Partidul Dreptății Sociale) a votat (la propunerea Primarului PSD Florea) Hotararea nr. 41/10.04.2017 privind "investițiile" în parcurile din Sectorul 5, respectiv construcția unui număr de 5  patinoare în valoare de aproximativ 10 milioane de euro !
Ce a facut Domnul Florea timp de 8 luni ?!
De ce a dormit în bocanci Florea și s-a trezit în ajunul Crăciunului să dea ordin pentru începerea lucrărilor în Parcul Romniceanu ?
Explicația este foarte simplă, dacă lucrările nu "figurează" executate nici macar "pe hârtie" (un modus vivendi al Primarului Florea) trebuie să returneze la Bugetul de Stat sumele necheltuite pina la data de 31.12. 2017.
Situația este mult mai gravă în privința Parcului Romniceanu, pe linga construcția ilegala în zona protejată 45 - Cotroceni, în acest caz avem o deturnare de fonduri publice, prin supraevaluarea bugetului alocat de peste 1 milion de euro ( la un curs mediu de 4,6 lei/euro)  pentru amenajarea unui patinoar in Parcul Romniceanu.
Cred că domnul Ion Țiriac ( fiind un om serios și nu politician gen om de afaceri pe bani publici)  face două patinoare cu banii aștia.

Văd că Primarul Florea nu i-a întrebat pe oamenii din cartierele Rahova, Sebastian, Salaj, Ferentari dacă își doresc patinoare de 10 milioane de euro sau vor străzi asfaltate, curate și bine iluminate ?

În calitate de simplu cetățean al sectorului 5, îi solicit Primarului Florea, dacă are onoare, să își prezinte demisia din funcția de Primar al Sectorului 5 întrucât a demostrat că este un impotent politic  și un prost gospodar !
Toată lumea din Sectorul 5 știe ca Florea a câstigat mandatul de Primar stând ascuns sub fusta Doamnei Firea în perioada campaniei electorale din anul 2016 și s-a trezit Primar al Sectorului 5 având baftă cu valul PSD din București !

În fapt, Domnul Florea este un mitoman incurabil și “un pamblicar fără pereche”.

Dupa 1 an și jumatate de la începerea mandatului, Primarul Florea are rezultate zero ! Singura activitate notabilă a fost organizarea de chermeze pe banii Primariei în care Florea apare moț in poze și taie panglici. Festivalul balcanic Yakasha organizat anul acesta în Parcul Izvor a costat tot aproximativ 1 milion de euro - http://www.yakasha-festival.ro/

Florea nu a reabilitat nici un bloc în Sectorul 5 dar excelează la capitolul angajări în cadrul Primăriei Sector 5, unde toți directorii sunt parașutati din județele Constanța și Calarasi, fără să aiba habar de realitatea din Sectorul 5 și de nevoile cetățenilor.

Florea în loc să fie barbat și să recunoască că a gresit în privința construcțiilor ilegale din Parcul Romniceanu și că exista supraevaluări aberante prevăzute în bugetul Primariei Sector 5, a mințit-o cu tupeu pe doamna Firea - Primarul General al Bucureștiului că nu se vor construi patinoare în parcurile din Sectorul 5 în timp ce se desfășoară licitația în SEAP, conform Caietului de sarcini nr. 64231/05.12.2017  

Observ cu tristețe că domnul Florea se joacă de-a alba-neagra cu licitațiile publice pe banii cetățenilor din Sectorul 5. Acum se face, ba nu se mai face patinoar,  în funcție de televiziunea și ziarul unde dă interviu !
Îi solicit în mod public Doamnei Firea (în calitate de Președinte al PSD București) să facă o evaluare corectă asupra activității Primarului Daniel Florea și să îi retragă sprijinul politic fostului pedelist traseist pe ruta Călărași-Constanța, din cauză că face de rușine PSD-ul și este oaia neagra a echipei Primarilor PSD din București.










Niciun comentariu: