Fotografie blog

Fotografie blog

vineri, 29 decembrie 2017

REVELIONUL SECOLULUI sau TUNUL SECOLULUI ? Florea mai toaca 1 milion EURO

Dupa ce in Ajunul Craciunului a esuat in tentativa de a cheltui suma fabuloasa de 10 milioane de euro pentru amenajarea unui numar de 5 patinoare in Sectorul 5 uite ca Primarul Florea a mai clocit o inginerie financiara.

Primarul  PSD Florea (fost pedelist) impreuna cu Ramona Dimache director general al  Centrului Cultural si de Tineret “Stefan Iordache” Sector 5 sub obladuirea masinii de vot PSD din Consiliul Local vor sa cheltuiasca pentru organizarea “Revelionului Secolului” suma de 1 milion euro (3.800.000 lei fara TVA) conform Raportului de specialitate nr. 2426/18.12.2017 aprobat de Primar.

Suma alocata este dubla fata de suma cheltuita de ARCUB si PMB in colaborare cu TVR pentru organizarea evenimentului  HIT REVELION 2018 din Piata George Enescu (aproximativ 550.000 euro conform SEAP)

Spectacolul planuit de Primaria Sector 5 se va organiza fara parcurgerea unei licitatii publice de catre “Asociatia Artistica Musica Viva” pe platoul din fata Academiei Militare iar lista artistilor este tinuta la secret cu 2 zile inainte de sosirea Anului Nou.

Este foarte interesant faptul ca domnul Florea se cunoaste cu doamna Dimache din “perioada de aur” a PD cand Florea era membru PD si detinea functia de Vicepresedinte AVAS iar doamna Dimache era sefa de cabinet a Ministrului Economiei Ariton – membru marcant PD.  Se pare ca pentru Primarul  Florea principalele criterii pentru alegerea colaboratorilor sunt CV-ul portocaliu  si abilitatea de a creiona proiecte SF cu bugete astronomice !

Ii recomand domnului Florea sa completeze conducerea Primarie Sector 5 si sa  angajeze o foca de la circ pentru ca este periculos sa jonglezi singur cu milioanele de euro, care apar si dispar din bugetul local al Sectorului 5 !








Niciun comentariu: