Fotografie blog

Fotografie blog

joi, 28 decembrie 2017

Romniceanu fara patinoar - raman 4 patinoare in discutie gen lasa sa fure Florea in voie !


Dupa ce oamenii din Cotroceni in frunte cu domnul arhitect Sturdza au facut scandal din cauza ca nu isi doresc patinoar in Parcul Romniceanu dar in fapt aveau un meci cu doamna Firea, uite ca Primarul  Florea a renuntat la ideea de a construi 5 patinoare cu 10 milioane de euro.
Nu mai conteza ca au mai fost si alte persoane implicate in "povestea patinoarelor" !
Fericiti, oamenii din Cotroceni care au  generat mereu discutii de genul "Cotroceni anti-PSD si restul Sectorului 5 - votantii PSD" il aplauda in picioare pe Sturdza si ai lui !

Daca de Craciun au fost suparati, gata de Revelion "cotrocenistii" sunt fericiti, gen lasa sa fure Florea in restul sectorului 5 ! Noi sa fim sanatosi !

Ma simt legat de cartierul Cotroceni pentru ca mi-am petrecut tineretea in acest vechi cartier si am fost cativa ani patronul restaurantului "Casa Cotroceni" si cred ca am dreptul sa vorbesc despre Cotroceni mai mult decat "veneticii" pentru care Cotroceni inseamna  doar o plimbare sub platani.
In mod paradoxal pentru unii politruci, la alegerile locale din anul 2016 am reusit sa conving foarte multi cetateni din Cotroceni sa ma voteze !
Sunt socat de faptul ca sunt preocupati de soarta Cotrceniului oamenii care s-au pripasit prin Bucuresti de prin toate comunele tarii, oamenii care nici macar nu s-au nascut in Bucuresti !
Dar asta e "democratia noastra autentica", vorba unui clasic in viata !
Ideea cea mai importanta este ca Primarul Sectorului 5 trebuie sa ii intrebe si pe cetatenii din Rahova, Salaj, Ferentari, Sebastian daca vor patinoare sau strazi asfaltate, curate si bine luminate !
Toti oamenii din Sectorul 5 (romani sau tigani, intelectuali sau muncitori, saraci sau bogati, tineri sau pensionari) au dreptul sa stie ce face Primaria cu banii stransi din taxe si impozite si mai ales sa fie consultati in probleme de dezvoltare  sociala, urbana si economica a Sectorului 5 !




x

Niciun comentariu: